ANIMAL TECH 2023 v Brně

Za sedmero horami, za sedmero řekami,... Ale ne, tolik jsme toho zase neprojeli. Cesta pěti kraji naší republiky, jejíž cílem byla Národní výstava hospodářských zvířat v Brně. Tentokrát byla osádka ale speciální. Kromě našich zootechniků jsme s sebou na výlet vzali hned tři malé princezny, které se proměnily v profesionální reportérky s vlastním foťákem v ruce. 
Jak se holkám na výstavě líbilo a co všechno viděly? Na to se podívejte ve speciálním rozhovoru

Ukázka z fotografií malých reportérek. No uznejte, o talentu není pochyb.

Reportérky na plný úvazek

Děvčata svou novou roli vzala velice vážně. S foťákem, zápisníkem a propiskou zaznamenávaly všechno, co jim přišlo zajímavé. Celá výstava byla v pohybu a zachytit ty správné okamžiky není vždycky jednoduché. Oceňujeme snahu, práci i odhodlání splnit tak těžké zadání. Za nás holky máte velkou pochvalu a samozřejmě 1 s hvězdičkou!

Malé reportérky při práci

Pro dospělejší část naší výletnické posádky byla výstava příležitostí prohlédnout si různorodá plemena skotu, koní, prasat, ovcí a koz. Shlédnout zajímavá vystoupení a promenády zvířat. Načerpat informace o inovativních technologiích a výrobcích a v neposlední řadě i utužit spolupráci s obchodními partnery.  A jestli jsme se nepotkali v Brně, zveme vás na Chovatelský den 26. 5. 2023 v Roprachticích, kde budeme vystavovat hned čtyři naše vymazlené kravky, tak si to s námi přijďte užít! 


Zjistě víc o tom, jak hospodaříme v Podhůří Krkonoš