Výživoví konzultanti na kravíně

V tomto týdnu nás navštívili naši výživoví konzultanti od VVS Vermerovice, se kterými už 2 roky ruku v ruce společně vytváříme našim stračenám ty nejlepší meníčka na krmné stoly.

Jedním z hostů byl i významný odborník na robotické stáje v Německu, pan Jan Hendrik Puckhaber, kterému jsme představili celou naši stáj. Jeho pochvala na kvalitu welfare a zdravotní stav našich kraviček nás velice potěšila. Během setkání jsme se ponořili do diskuse o výživě na českých robotických farmách. Odborné rady zkušeného farmáře, jakým je pan Puckhaber, jsou pro nás cenným zdrojem, který nám pomůže posunout naši výživu ještě o stupínek výše.

Tahle návštěva pro nás byla nejen příležitostí k posílení partnerských vztahů, ale také inspirací pro další zdokonalování naší farmy. Pochvala od pana Puckhabera nás motivuje k dalšímu úsilí ve prospěch pohody našich stračen a k udržitelnosti produkce.

Děkujeme všem, kteří se na tomto setkání podíleli, za jejich cenné připomínky a podporu na naší cestě za vylepšením a inovací v oblasti chovu dobytka.

Ing. Lukáš Štěrba