Výročka DS Holding

Opět jsme se po roce sešli na Slavnostním zakončením roku společností skupiny DS HOLDING. Letos výročku provázelo pár změn. Z organizačních důvodů jsme museli uspořádat akci už v pátek, nikoli klasicky v sobotu (takže omluva všem, kteří se nemohli díky tomuto dostavit) a jiné bylo i místo konání, tentokrát sokolovna Košťálov.

Tak a teď k samotnému večeru. Po kratinkém zpoždění jsme vyslechli tradiční proslov pana řídícího Chuchlíka a show může začít. A co že to vlastně bylo na programu? Jako se již pomalu stává tradicí, začali jsme soutěžemi. A letos tu byly hnedle dvě! „Shoď ho“ a „Podoj krávu“ :) Jak názvy napovídají, v obou případech hraje značnou roli šikovnost, hbitost a rychlost. Takže se bojovalo, co to šlo. Zapojili se jak kluci, tak i pár odvážných dam. Poté, co si obě hry našly své vítěze, následuje vyhodnocení, předání vítězných cen a hoplá jde se tancovat.

Jako první to rozjeli Jam & Bazar. Kapela z Vrchlabí předvedla živelnou show nabouchanou hity, které zná snad každý napříč generacemi. Bazaři dokázali během první písničky vykouzlit parádní atmosféru na parketě, která se táhla celým večerem. To však nebylo jediné hudební překvapení, po skončení Vrchlabáků nám zahráli, a v tanečním tempu udrželi, kluci z Koneckonců. 

I když počkat počkat, co se nám to vetřelo mezi zmiňované skupiny. Že by umělci z Prahy?:) Aaaale vůbec ne, něco lepšího!! To naši hoši řidiči navázali na loňský úspěch s „kissáky“ a letos posunuli laťku ještě o třídu výš. Takže my stejně jako loni, smekáme, tleskáme a děkujeme za peckovou show. A když už se děkuje, tak bychom touto cestou hlavně chtěli upřímně poděkovat pánům Chuchlíkovi a Machovi, že nám umožnili se zase znovu po roce sejít a užít si parádní večer! Velké díky také všem, co se podíleli na přípravách!

Více fotografií naleznete na následujícím odkazu Slavnostní zakončení roku 2014.