Rodinný den DS Holding

Písečná pláž na ostrově, jízda na koni, liška, vlk a veverka, hokej, hudba a spousta výborného jídla... Co mají všechny tyhle na první pohled nesourodé věci společného? Přece přátelské posezení pro naše zaměstnance a jejich rodiny na akci Rodinný den DS Holding
v Kundraticích.

Společná fotka z akce. Sešlo se nás v průběhu dne bezmála 400 kousků 

Rodinný den s dobročinným přesahem 

25. května 2024 jsme se sešli a společně si užili rodinný den s našimi kolegy a jejich rodinami. Kundratické hřiště je pro nás už tradiční místo k našim setkáním a ani tento rok tomu nebylo jinak. Tentokrát jsme však připravili zásadní novinku. Změnili jsme koncept a celá akce měla dobročinný přesah. Naši zaměstnanci si tentokrát pro účast na rodinném dni zakoupili vstupenky a výtěžek ze vstupného putoval Filípkovi, ambasadorovi akce a synovi našeho kolegy, který se o celkovou vybranou částku 50 000 Kč podělí se svými spolužáky v Diakonii ČCE Trutnov. Všem, kteří příspěli děkujeme :)

Velké poděkování patří našemu řidiči Jaroslavovi P. ze Severní letky za hromadu roztomilých plyšáků, kteří se rychle zabydleli v náručích dětí z Diakonie 

První krůčky...

Přijel v kočárku, odťapal po svých... Měli jsme to štěstí zažít první krůčky Štěpánka, syna našeho řidiče Lukáše H.

Severka a Vanilka

Dvě ségry Janička a Marťa přijely za námi se svými klisnami Vanilkou a Severkou. Po krátké úvodní exhibici měli děti i dospělí možnost svézt se na závodních konících - poníkovi Severce a českém teplokrevníkovi Vanilce. Děkujeme za uskutečnění super atrakce Janičce i Martičce a našemu řidiči a tatínkovi obou holek Vláďovi V.!

Holky bez sebe nedají ani ránu, a to ani ty čtyřnohé :)

Zvěřinec naší Janičky

Seznamte se s Coky, Nuttah a Sisi, úžasnými zvířátky z Podkrkonoší, která mají i vlastní Facebook! Vůdce téhle smečky je Janička, která skvěle vaří
v našem Bufetu u Medvěda . Ta nás se svým zvěřincem a dětmi přijela podpořit
 do Kundratic a všichni tak měli jedinečnou možnost blejsknout si originální fotku s liškou, vlčicí a nebo veverkou. Chybět nemohly ani Roxina s Bibinou - věčně pozitivně naladěným psem. Děkujeme, Janičko!

Kdy jste měli naposledy možnost pochovat si lišku nebo po sobě nechat skákat veverku?

Prostě "Lážo - plážo"

Děti se vyřádily na písečné pláži připravené speciálně pro ně.  Na našem sedmitunovém ostrůvku nechyběly ani palmy, spooousta báboviček a těžké techniky. V základech se otřásal i skákací hrad a trampolína. Tradičně tu byla možnost nechat si šikovnými ručkami neúnavné Zuzky pomalovat obličej, zahrát si Člověče nezlob se v životní velikosti, a komu nestačil výběr z bohatého rautového stolu, ten si mohl opéct buřta na ohni. 

Kdyby tak ve střelečské pískovně věděli, kam všude se dostala zrníčka jejich písku

Fandili jsme hokeji 

Česko se Švédskem v semifinále. Tak o tohle jsme nemohli tatínky připravit! Přichystali jsme plátno a projektor a celé utkání vysílali přímo na hřišti! Skvělou atmosféru naší fun zóny nasával celý areál a nadšení  z výhry (7:3) se neslo akcí ještě dlouho po skončení zápasu. 

Fandili jste i vy?

Láska prochází žaludkem

A my jsme se zamilovali. Do perfektních služeb cateringového týmu, který se po celý den staral o naše spokojená bříška. Na chuť si přišli milovníci slaného i sladkého a nechybělo ani pořádné pívečko na spláchnutí. O tom, jak chutné pochoutky si pro nás připravili svědčí i to, že nezbylo ale vůbec nic :)

A jako bonus jsme měli možnost ochutnat bramboráky přímo od naše pana šéfa

Kopečková

Sladkou tečku nám se svou zmrzkou připravila cukrářka Veronika z Roztok. Mňam :)

DISCO

Celým odpolednem nás provázel a staral se o dobrou náladu moderátor Láďa Stránský Byla to pecka!!!

Soutěže

Připravili jsme 6 stanovišť s různými bláznivými disciplínami. Trakař, skákání v pytli, chůze se svázanými nohami nebo třeba krmení se zavázanýma očima. Sranda, kterou nikdo nezkazil. Za splnění všech 6 disciplín čekala týmy odměna za účast. Následně automaticky všechna družstva postupovala do slosování o hlavní ceny. A kdo vyhrál? Podívejte se sami.


Podívejte se na fotogalerii od pana Chymka

Nebo se podívejte na fotogalerii od nás


Děkujeme všem zaměstnancům DS Holding.