Firma škole - škola firmě

V létě nás mile překvapila zpáva od paní Merkové z Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje, ve které nám sdělila, že jsme společně s naším dlouholetým partnerem, Střední školou technickou a řemeslnou v Novém Bydžově, byli nominování v anketě
Firma škole - škola firmě 2020.

"Cílem naší spolupráce se školou je předat znalosti a zkušenosti nové generaci. Podílíme se na výuce studentů technických a zemědělských oborů. Potřeba nových mladých kolegů, zejména v řemeslných oborech, je přirozenou součástí fungování našeho podniku."

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 9.září na zámku v Dobřenicích. Musíme uznat, že to bylo fantastické místo s okouzlující atmosférou a ta spousta milých lidí to vše jen podtrhovala. 

Teprve tady jsme se po dlouhé době sešli s naším partnerem panem Mgr. Vladimírem Blažejem, ředitelem SŠTŘ Nový Bydžov, který se nám s úsměvem přiznal, že právě on naši společnost DS Holding a.s. do soutěže přihlásil.
Za příjemného a vtipného moderování pana Oldřicha Tamáše, ředitele regionální televize V1, začalo vyhlašování nominovaných a vítězů jednotlivých kategorií. V té naší bylo nominováno celkem 19 dvojic firem spolupracujících se školami, a nám je nesmírným potěšením, že se naše dvojice stala jedním ze 3 vítězů celé této kategorie.

Naše spolupráce se SŠTŘ Nový Bydžov je pro nás ohromným přínosem, a souhra s panem ředitelem Blažejem naprosto bezchybná. Je motivující pozorovat praktikanty, jak se zájmem a odhodláním zkouší "naostro" práci, kterou si zvolili jako studijní obor pro svůj budoucí život. A o to víc nás tato výhra těší. Bereme ji jako ujištění, že to, co pro studenty děláme, skutečně má smysl a my v této spolupráci rozhodně budeme s radostí pokračovat dál.