30 let společně v pohybu

Spanilá jízda „okolo komína“, vystoupení trialového šampióna Martina Matějíčka, DJ Láďa, sportovní hry, Fotobedna, bohaté občerstvení a několik překvapení. Oslava 30. výročí společnosti byla zkrátka jízda...

Naše flotila mezi Horkama u Staré Paky a Studencem. A to jí nebyla ani půlka! Odkazy na kompletní fotogalerie jsou na konci článku.

Spanilá jízda

V 9 hodin ráno jsme nakopli motory a vyrazili z depa v Kundraticích směrem na Košťálov, kde se k nám připojili řidiči z Libštátu a Červené letky
od Kolína. Poté už všichni společně pokračovali do Lomnice nad Popelkou a přes Novou Ves na Starou a Novou Paku. Na místním malinkatém „kruháči“ jsme nabrali směr Horka, Studenec, Jilemnice a Mříčná, odkud už to byl jen kousek zpátky do Kundratic, kde jsme se hezky seřadili na louce nad hřištěm. 

Celkem 72 aut bylo středem pozornosti všude tam, kde se objevila

Ze spanilé jízdy jsme jeli zaparkovat na louku u hřiště v Kundraticích. Byl to krásný pohled

Czech Trials Champion - Martin Matějíček

Mezinárodní mistr ČR 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016. Vicemistr USA 2014 – kategorie “PRO”. 1. místo na Trialu národů 2018, 2015, 2012 – kategorie “INTERNATIONAL”. Titulů je tu uvedená jenom polovina. Při pohledu na milimetr provedené triky je však jasné, že ani jeden z nich nezískal náhodou.

Backflipy, přeskakování diváků a práskání balónků předním kolem. Při pohledu na pana Matějíčka je každému jasné, že se nestal šampiónem jen tak náhodou

Zábava a tanec

Celým dnem až dlouho do noci hrála hudba pod taktovkou DJ a moderátora Láďy.

DJ a moderátor Ladislav Stránský nás s lehkostí provedl celým dnem i nocí

Člověče, nezlob se

Jako překvapení jsme pro děti vyrobili MEGA Člověče nezlob se. S chutí si zahráli nakonec i dospělí.

Kamion plný pěny

Dalším překvapením byl kamion naložený tou nejjemnější frakcí - pěnou. Náklad plný radosti nám přivezl sám pan šéf s paní šéfovou. Pěnu nám odborně namíchali hasiči z Košťálova.

Máme vedle sypkých materiálů začít vozit i pěnu?

„Opičí dráha“

Soutěž, která prověřila především navigační schopnosti a dovednosti. Připravili jsme 2 dráhy, ve kterých soutěžící nejdříve hledali vybraný předmět
z bazénku s šátkem přes oči, pokračovali během s potápěčskou ploutví, aby poté panáky naplnili vodu do kelímku. Na samý závěr udělali 6 otoček okolo tyče a trefovali se balónkem do kýblu. Soutěž konaná během pozdního odpoledne přilákala mnoho hráčů, na které čekali různé odměny.

Co v tom bazénku hledají? Roli toaletního papíru? Rohlík? Pantofli? Nebo snad gumovou rukavici?


Prohlédněte si na fotogalerii od OBACREATORS

Podívejte se na fotogalerii od pana Chymka

Nebo se podívejte na fotogalerii od nás


Děkujeme všem zaměstnancům DS Holding. Koneckonců jste to vy, kdo nám umožnil slavit 30. výročí. Děkujeme všem, kteří akci připravovali. 
Těšíme se za 5 let - bude pětatřícítka ;)